regio Steenbergen 0167 76 72 74 regio Ossendrecht 0164 67 22 85
Wij zijn 24 uur per dag voor u bereikbaar.

Anita Nuiten Tel: 06 - 3099 5305

De rode draad in mijn werk is verbinding maken met de mensen waar het om gaat. Ik vind het heel bijzonder om iets te kunnen betekenen voor anderen in de meest emotionele momenten van hun leven. Als uitvaartbegeleider kan ik deze persoonlijke ambitie en mijn jarenlange ervaring met organiseren en plannen optimaal inzetten. Ik zorg voor rust en overzicht in een hectische tijd en zal met zorg en aandacht de wensen van de overledene en van de nabestaanden uitvoeren. Vanuit mijn eigen verlieservaringen weet ik hoe belangrijk het is de juiste keuzes te maken. Het is dan prettig om iemand naast je te hebben die met je meedenkt.

Mieke Oolders Tel: 06 - 2041 3150

Veel mensen vragen zich af hoe ik er toe ben gekomen om deze keuze te maken. Als ik terugkijk was de eerste aanleiding de dood van mijn vader in 1997. De dagen tussen het overlijden en de uitvaart ervaarde ik als ‘intens leven’. De dagelijkse dingen deden er even niet meer toe. In die dagen werd ik geconfronteerd met de essentie van het leven. Naast het verdriet was dat mooi en bijzonder. Zo begon mijn interesse maar mijn carrière ging toen een andere kant uit, die van projectmanager. Persoonlijk maakte ik een aantal uitvaarten van zeer dichtbij mee, die mij diep raakten. Ik voelde mij uitgenodigd om dichtbij de familie en overledene te komen. Dit gevoel wil ik meenemen in de begeleiding van families.

ons team

Bij een uitvaart worden wij ondersteund door ons team. De gastvrouwen assisteren bij een afscheidsbezoek en een afscheidsdienst. Bij een kerkelijke uitvaart en begrafenis helpen onze draagsters en dragers. Afhankelijk van uw wensen wordt een damesteam of een herenteam ingezet.

Regio Steenbergen
Postbus 45, 4650 AA Steenbergen
0167 76 72 74
info@nuiten-groffen.nl

Regio Ossendrecht
Postbus 20, 4630 AA Hoogerheide
0164 67 22 85
info@nuiten-groffen.nl

© Nuiten Groffen uitvaartzorg                     privacybeleid