regio Steenbergen 0167 76 72 74      regio Ossendrecht 0164 67 22 85
Wij zijn 24 uur per dag voor u bereikbaar.

anderen over ons

Jeannine, Marieke en Bart, Eveline en Richard

Dinteloord, maart 2016

Hoi Anita,

Wij hebben de samenwerking met jou als uitvaartverzorgster als zeer prettig ervaren. Je pakt je werk professioneel aan, maar verliest de menselijke kant niet uit het oog. Je hebt meegedacht daar waar het kon en ons geholpen met het maken van de dag zoals hij is geworden. Wij kijken terug op bijzondere dag, die past bij de stijl van mijn man en onze (schoon)vader Jack.

Bedankt!

Anky Blankers

Beste Anita,

Bij deze wil ik je hartelijk bedanken voor de wijze waarop je de uitvaart van mijn moeder hebt verzorgd. Het was een mooi afscheid, waarin je de wensen van ons ieder tot een mooi geheel hebt weten te maken, met begrip voor ieders emotie. Ik denk met een goed en warm gevoel terug aan afgelopen woensdag en dat is het mooie van jouw werk, dat je dat gevoel de nabestaanden kunt meegeven. vriendelijke groet,

Familie van Campo

Beste Mieke,

Afscheid nemen blijft het moeilijkste wat er is en leeftijd speelt daarbij geen rol. Maar door dat onze moeder, oma en omi duidelijk aangegeven had hoe zij haar afscheid wilde, heeft zij er voor gezorgd dat wij wisten hoe er mee om te gaan. Maar ondanks dat is het heel belangrijk dat je dan een uitvaartleider hebt die dan ook open staat voor de wensen van de overledene en de nabestaanden en dit feilloos aanvoelt. We zijn dan ook ontzettend dankbaar dat we van jouw diensten gebruik hebben kunnen maken. De rust, de kalmte, de warme aandacht die jij hebt voor ons als kinderen, klein- en achterkleinkinderen rondom het regelen van het afscheid van onze moeder, oma en omi is fantastisch te noemen. Door de vakantie van de jongste kleinzoon werd er gewacht met de uitvaart tot zijn thuiskomst. Dit hield in dat de uitvaart 4 dagen langer dan normaal op zich liet wachten. Geweldig hoe jij en Leny aandacht hadden voor de liefdevolle verzorging van onze moeder, oma en omi in het mortuarium. Dit voelt zo goed. Ook hier zijn we enorm dankbaar voor. Ook de diensten in kerk en crematorium verliepen helemaal naar wens. En dit Mieke, allemaal dank zij jouw geweldige inzet, je bent er, je ziet alles en stuurt waar het nodig is. Dan het praatje enkele weken na de uitvaart met ons als kinderen samen met jou, ook dit voelde goed. Mieke, heel hartelijk dank voor alles wat je voor ons gedaan hebt, je hebt ons een mooi, warm afscheid van onze moeder, oma en omi gegeven, een afscheid wat we koesteren.

Mevr. H .Herbers-Goossen

Bergen op Zoom

Beste Anita,

Anita ik wilde je een compliment maken over de Uitvaart van mijn man z’n broer Ad. Het was allemaal heel verzorgd en respectvol.
Je hebt het allemaal heel mooi gedaan. Bedankt daar voor.

Hartelijke groeten

familie H.

Hallo Anita,

Het was voor ons helemaal perfect. Precies zoals we het in gedachten hadden. Vooral het begraven was voor ons zo geweldig, het allerlaatste afscheid. Nog bedankt voor alle goede zorgen, want dat heb je zeker verdiend. Pap had een goede keuze gemaakt.

Groetjes van ons

André Hoes

Beste Anita,

Vooreerst wil ik U, ook namens mijn zussen, zeer hartelijk bedanken. U wist steeds met veel empathie en geduld, alles in goede banen te leiden. Ook de goede samenwerking met Paul Groffen stellen wij zeer op prijs. Nogmaals onze dank hiervoor!

Met vriendelijke groeten

André en Marie-Louise

Beste Mieke,

We zijn zeer tevreden over de afwikkeling bij de begrafenis van ma. Wij vinden je een zeer warme persoonlijkheid. Het was wel even een tegenvaller dat we ma niet thuis konden opbaren, maar was wel te begrijpen met het warme weer. Toch kijken we er heel goed op terug dat we haar van thuis uit naar de kerk hebben kunnen begeleiden. Ook vond ik het veel persoonlijker dat ze bij " Ter Duinen " was opgebaard. Klein maar daardoor knus. Wij zijn zeer tevreden en zullen jullie zeker aanbevelen.

Mieke bedankt voor alles en groetjes

Fam. Ooms

augustus 2016

Beste Anita,

Dank voor de foto’s, maar vooral veel dank voor je tomeloze inzet en de professionele manier van aanpak gedurende de  afgelopen 9 dagen. Met geduld en tact heb je ons enerzijds ruimte gegeven om onze gevoelens te uiten en anderzijds toch structuur aangebracht om met elkaar het proces tot een goed einde te brengen. Dit heeft geresulteerd in een waardig en prachtig afscheid voor ma, en versterking van de familiebanden. En ook met dat laatste zou ma heel blij zijn.

Anita, mede namens mijn broers en zussen, veel dank voor je goede zorgen!

anoniem

Beste Mieke,

Wij willen je heel erg bedanken, voor je professionele wijze van samenwerken, waardoor we samen op een mooie rustige mooie manier afscheid van onze pa hebben kunnen nemen. Ondanks het feit, dat we wegens omstandigheden wat minder dagen tot onze beschikking hadden tussen de dag van overlijden en de begrafenis zelf, hebben we nooit echt de druk gevoeld. Je wist ons op de juiste manier door deze dagen heen te loodsen. We zijn erg blij dat het opbaren van pa thuis mogelijk was. Ook jullie anticiperen op het feit dat er nog veel meer mensen naar de mis in de kerk kwamen, als dat we vooraf konden denken was erg prettig. Ook op het kerkhof bleef het door jullie aangename begeleiding overzichtelijk en rustig, waardoor iedereen de kans had, om op zijn of haar manier een waardig afscheid van onze pa te nemen.

Mieke, namens de hele familie heel erg bedankt voor de goede zorgen !

© Nuiten Groffen uitvaartzorg                     privacybeleid