regio Steenbergen 0167 76 72 74      regio Ossendrecht 0164 67 22 85
Wij zijn 24 uur per dag voor u bereikbaar.

Anita Nuiten Tel: 06 - 3099 5305

De rode draad in mijn werk is verbinding maken met mensen. Ik vind het heel bijzonder om iets te kunnen betekenen voor anderen in de meest emotionele momenten van hun leven. Als uitvaartbegeleider kan ik deze persoonlijke ambitie en mijn jarenlange ervaring met organiseren en plannen optimaal inzetten. Met rust en overzicht, help ik in een hectische tijd om een afscheid zo mooi mogelijk te maken. Daarbij zijn de wensen van de overledenne en de nabestaanden het uitgangspunt. Vanuit mijn eigen verlieservaringen weet ik hoe belangrijk het is de juiste keuzes te maken. Het is erg fijn daarbij hulp te hebben van iemand die met raad en daad naast je staat. en dat is wat ik graag doe: Er zijn met aandacht, raad en daad!

het team van uitvaartzorg Nuiten Groffen

Bij een uitvaart zijn veel mensen betrokken. Afhankelijk van de grootte van het gezelschap en de wensen van de nabestaanden, stellen we ons team samen. Anita of een collega van Uitvaartzorg Nuiten Groffen, regelt samen met de familie alle onderdelen van het afscheid.
De gastvrouwen assisteren bij een afscheidsbezoek en een afscheidsdienst. Bij een kerkelijke uitvaart en begrafenis helpen onze draagsters en dragers. Afhankelijk van uw wensen kan een damesteam of een herenteam worden ingezet.

© Nuiten Groffen uitvaartzorg                     privacybeleid