regio Steenbergen 0167 76 72 74 regio Ossendrecht 0164 67 22 85
Wij zijn 24 uur per dag voor u bereikbaar.

opbaren

familiekamer in Steenbergen

In Steenbergen hebben we een sfeervolle familiekamer aan de Oudlandsestraat 202. In deze huiselijk ingerichte kamer kan uw dierbare worden opgebaard. U krijgt zelf een sleutel en kunt op ieder moment bij uw geliefde zijn, net zo lang als u wilt. In de familiekamer heeft u veel privacy en kunt u foto's, schilderijen of bloemen neerzetten en uw lievelingsmuziek afspelen. Zo maakt u het heel persoonlijk, bijna net als thuis. De familiekamer heeft een fijne sfeer met comfortabele stoelen, een geluidsinstallatie en wifi. Er is een keukentje voor gratis koffie, thee en frisdrank. De familiekamer heeft een eigen entree met zithoek en een eigen verzorgruimte. Als de familie mee wil helpen met de laatste verzorging, bent u van harte welkom.

mortuarium Ter Duinen in Ossendrecht

Mortuarium Ter Duinen in Ossendrecht is gelegen op de begraafplaats in een bosrijke omgeving aan de rand van het dorp. Het mortuarium beschikt over een ruime ontvangstruimte en opbaarruimte. U kunt uw dierbare ieder moment van de dag bezoeken.

 

thuis

U kunt er voor kiezen om uw dierbare thuis op te baren, in uw eigen vertrouwde omgeving. Dit is bijna altijd mogelijk. Soms mag de overledene op de eigen kamer in het verzorgingshuis blijven. Het is fijn om de mogelijkheid te hebben op uw eigen manier afscheid te nemen, in een vertrouwde omgeving. Bij een opbaring thuis of in het verzorgingshuis brengen wij de benodigde spullen mee.

 

lichte balseming

Door een lichte balseming of wel thanatopraxie wordt het lichaam na overlijden tijdelijk geconserveerd. Hierdoor is koelen van het lichaam niet meer nodig en hinderlijk gebrom van de motor van de koelinstallatie is verleden tijd. De opbaring kan plaatsvinden bij kamertemperatuur. De balseming kan ook thuis plaatsvinden en wordt uitgevoerd door een gespecialiseerde thanatopracteur. De kosten van een lichte balseming verschillen niet veel van een opbaring met koeling.

Regio Steenbergen
Postbus 45, 4650 AA Steenbergen
0167 76 72 74
info@nuiten-groffen.nl

Regio Ossendrecht
Postbus 20, 4630 AA Hoogerheide
0164 67 22 85
info@nuiten-groffen.nl

© Nuiten Groffen uitvaartzorg                     privacybeleid