regio Steenbergen 0167 76 72 74 regio Ossendrecht 0164 67 22 85
Wij zijn 24 uur per dag voor u bereikbaar.

opbaren

familiekamer Seringenlaan, Steenbergen

In Steenbergen hebben we een sfeervolle familiekamer aan de Seringen-laan, hoek Oudlandsestraat. In deze huiselijk ingerichte kamer kan uw dierbare worden opgebaard. U krijgt zelf een sleutel en kunt op ieder moment bij uw geliefde zijn, net zo lang u wilt. In de familiekamer heeft u veel privacy en kunt uw eigen foto’s, schilderijen of bloemen neerzetten en uw lievelingsmuziek afspelen. Zo maakt u het heel persoonlijk, bijna net als thuis. De familiekamer is voorzien van alle gemakken met comfortabele stoelen, een geluidsinstallatie en wifi. Er is een keukentje voor gratis koffie, thee en frisdrank. De familiekamer heeft een eigen voordeur aan de Oudlandsestraat, entree met zithoek en een eigen verzorgruimte. Als familie mee wil helpen met de laatste verzorging is dat allemaal mogelijk.

mortuarium Ter Duinen

In Ossendrecht beheren wij mortuarium Ter Duinen, gelegen in een bosrijke omgeving aan de rand van het dorp. Het mortuarium beschikt over een ruime ontvangstruimte en een opbaarruimte. Het bezoeken van uw dierbare kan op elk moment van de dag.


thuis

U kunt er voor kiezen om uw dierbare thuis op te baren, in uw eigen vertrouwde omgeving. Dit is bijna altijd mogelijk. Soms mag de overledene op de eigen kamer in het verzorgingshuis blijven.

Op ieder moment van de dag kunt u in alle rust afscheid nemen. Bij een opbaring thuis of in het verzorgingshuis brengen wij de benodigde spullen mee.

 

elders

Het is bijna altijd mogelijk om op een door u gekozen locatie uw dierbare op te baren. In de regio hebben wij afspraken met collega’s om in hun rouwcentra te kunnen opbaren.

Regio Steenbergen
Postbus 45, 4650 AA Steenbergen
0167 76 72 74
info@nuiten-groffen.nl

Regio Ossendrecht
Postbus 20, 4630 AA Hoogerheide
0164 67 22 85
info@nuiten-groffen.nl

© Nuiten Groffen uitvaartzorg                     privacybeleid