regio Steenbergen 0167 76 72 74 regio Ossendrecht 0164 67 22 85
Wij zijn 24 uur per dag voor u bereikbaar.

nazorg

Enkele weken na de uitvaart komen we bij u langs en kijken dan samen terug naar de uitvaart. We hebben een intensieve tijd met elkaar beleefd en willen graag weten hoe het met u gaat. Wij horen ook graag of alles is gegaan zoals u had gewenst. Ook kunnen we zaken bespreken die nog op u af komen, zoals de asbestemming of een grafmonument. En misschien heeft u nog andere vragen waarmee wij u verder kunnen helpen.

rouwverwerking

Als na verloop van tijd de steun en aandacht van uw omgeving minder worden en u met andere mensen wilt praten over uw verdriet of wat rouw voor u betekent, dan kan een deskundige hulpverlener mogelijk uitkomst bieden. Wij kunnen u helpen bij het vinden van iemand die u verder kan helpen.

asbestemming of graf

De as van een overledene moet wettelijk minimaal één maand bewaard worden in de algemene nis van het crematorium. Na deze periode zijn er verschillende mogelijkheden voor de asbestemming. U kunt de as thuis bewaren, (laten) uitstrooien op een bijzonder plekje of op zee of bijzetten in een urnengraf. Ook kunt u as laten verwerken in een kunstwerk of sieraad.
Na een begrafenis duurt het enkele maanden voordat een grafmonument geplaatst wordt. Dat heeft te maken met de productietijd van het monument. Tot dat er een grafmonument is, zorgen wij voor een tijdelijke grafmarkering.

Regio Steenbergen
Postbus 45, 4650 AA Steenbergen
0167 76 72 74
info@nuiten-groffen.nl

Regio Ossendrecht
Postbus 20, 4630 AA Hoogerheide
0164 67 22 85
info@nuiten-groffen.nl

© Nuiten Groffen uitvaartzorg                     privacybeleid