regio Steenbergen 0167 76 72 74 regio Ossendrecht 0164 67 22 85
Wij zijn 24 uur per dag voor u bereikbaar.

de uitvaart

afscheidsdienst

De afscheidsdienst bereiden we samen met de nabestaanden voor. Samen zoeken we naar een persoonlijke invulling. Spreker(s), (live) muziek, persoonlijke symbolen, foto’s en filmpjes; veel is mogelijk. U kunt veel zelf doen, maar u kunt ook iemand inschakelen. Dit kan een bekende zijn, een pastoor of een woorddienstbegeleider. Al deze dingen worden door Uitvaartzorg Nuiten Groffen met zorg en aandacht begeleid. Van de keuze van bloemen tot de tekst op de rouwkaart, van de rol van kinderen in de dienst tot de condoleance. Zo zorgen we met elkaar voor een afscheid waar u de kracht uithaalt om verder te kunnen met het leven.

afscheidslocaties

De afscheidsdienst kan op diverse locaties plaatsvinden, afhankelijk van de stijl die past bij de overledene en bij uw wensen. Een kerk of de aula van crematorium en begraafplaats zijn het meest gangbaar. Maar een ontspannen plek als een restaurant, het terras van een strandtent, in het bos, gewoon thuis of in een tent in uw tuin; ook dát zijn mogelijkheden om uw dierbare voor het laatst in uw midden te hebben. De golfbaan van Akkermans in Heense Molen, De Volksabdij in Ossendrecht en Landgoed Mattemburgh in Hoogerheide zijn prachtige locaties voor een persoonlijk afscheid.

crematoria

Crematorium Zoomstede in Bergen op Zoom beschikt over een twee aula's; de Schelde aula met 380 zitplaatsen en de Eendracht aula met 50 zitplaatsen. Beide aula's hebben een eigen familiekamer met een ontvangstruimte voor genodigden en een aparte ontmoetingsruimte. Er is ook een buitenaula met 120 zitplaatsen.

Een uitvaartdienst in Crematorium Zegestede in Roosendaal vindt plaats in de moderne, stijlvolle De Drie Zwanen die plaats biedt aan 350 bezoekers. De aula heeft een eigen familiekamer, een ontvangstruimte voor genodigden en een aparte ontmoetingsruimte.

De sfeervolle Afscheidslocatie De Vier Jaargetijden op begraafplaats Zegestede in Roosendaal biedt plaats aan 80 personen. Gedurende een dagdeel (ochtend, middag of avond) staat deze afscheidslocatie geheel tot uw beschikking. Dit biedt alle ruimte om de afscheidsdienst, de condoleance en gebruik van horeca op een zeer persoonlijke wijze vorm te geven. Aansluitend kan een begrafenis of crematie plaatsvinden.

begraafplaatsen

In de regio zijn diverse begraafplaatsen; zowel algemene, rooms katholieke als protestante begraafplaatsen. Een Islamitische begraafplaats is te vinden in Bergen op Zoom.

 

condoleance

Misschien kiest u voor een eenvoudige condoleance in besloten kring of juist voor een bijeenzijn met familie, vrienden, collega’s en vele genodigden. Ook hiervoor zijn weer veel mogelijkheden te bedenken. Zo kan de condoleance plaatsvinden na de afscheidsbijeenkomst, maar ook onderdeel zijn ván de afscheidsbijeenkomst. U kunt de overledene dan na de bijeenkomst in een kleine groep naar het crematorium of de begraafplaats brengen.
Wilt u na het afscheid een kopje koffie met cake, een koffietafel, een koud buffet met champagne of een uitgebreid diner? Dit kan in de ontmoetingsruimte van het crematorium of in het restaurant of café waar u als familie graag naar toe gaat.

rouwvervoer

Voor het vervoer naar de locatie van afscheid zijn verschillende keuzemogelijkheden. Van een stijlvolle zwarte, grijze, of witte rouwauto met bijpassende volgauto’s tot een koets, fiets of bus. Maar als u dat wilt, kunt u ook uw eigen vervoermiddel gebruiken, mits deze groot genoeg is. Is de begraafplaats of het crematorium dichtbij, dan is een prachtige loopkoets beschikbaar.
Wij spreken graag alle mogelijkheden met u door.

speciale wensen

Voor speciale wensen en diensten zoals ritueelbegeleiding, uitvaartfotografie of -film, livemuziek, een gezongen levensverhaal of een persoonlijk rouwbedankje, hebben wij contact met verschillende makers en leveranciers. Zo maken we een persoonlijke uitvaart compleet.

Regio Steenbergen
Postbus 45, 4650 AA Steenbergen
0167 76 72 74
info@nuiten-groffen.nl

Regio Ossendrecht
Postbus 20, 4630 AA Hoogerheide
0164 67 22 85
info@nuiten-groffen.nl

© Nuiten Groffen uitvaartzorg                     privacybeleid