regio Steenbergen 0167 76 72 74 regio Ossendrecht 0164 67 22 85
Wij zijn 24 uur per dag voor u bereikbaar.

de uitvaart

afscheidsdienst

De afscheidsdienst wordt samen met de nabestaanden ingevuld. Sprekers, gedichten, (live) muziek, een persoonlijk symbool, foto’s of filmpjes; veel is mogelijk. U kunt veel zelf doen, maar u kunt ook iemand inschakelen. Dit kan een bekende zijn, een pastoor of een woorddienstbegeleider. Wij zoeken samen met u naar een vorm van afscheid, die maakt dat een ieder zich hierin kan vinden. Een afscheid waar u kracht uithaalt om verder te kunnen met het leven.

afscheidslocaties

Voor de afscheidsdienst zijn diverse locaties mogelijk, afhankelijk van de stijl die past bij de overledene en bij uw wensen. De bijeenkomst kan in de kerk of in de aula van het crematorium plaatsvinden. Maar het kan ook in een restaurant, op het terras van een strandtent, in een bos, gewoon thuis of in een tent in uw tuin. Arcadia in Steenbergen, De Volksabdij in Ossendrecht en landgoed Mattemburgh in Hoogerheide zijn bijzondere locaties.

crematoria

Crematorium Zoomstede in Bergen op Zoom beschikt over een grote aula met 400 zitplaatsen, een kleine aula met 50 zitplaatsen en een buitenaula met 120 zitplaatsen. Een uitvaartdienst in Crematorium Zegestede in Roosendaal vindt plaats in de moderne, stijlvolle en ruimtelijk opgezette aula die plaats biedt aan ruim 300 bezoekers.

begraafplaatsen

In de regio bevinden zich diverse begraafplaatsen; zowel algemene, rooms katholieke als protestante begraafplaatsen. Bergen op Zoom heeft ook een Islamitische begraafplaats.


condoleance

Misschien kiest u voor een eenvoudige condoleance in besloten kring of juist voor een groots bijeenzijn met familie, vrienden, collega’s en vele genodigden. Wenst u een kopje koffie met cake, een koffietafel, een koud buffet met champagne of een uitgebreid diner? Dit kan in de koffiekamer van het crematorium of in een restaurant waar u als familie graag naar toe gaat.De condoleance kan plaatsvinden na de afscheidsbijeenkomst, maar ook een onderdeel zijn van de afscheidsbijeenkomst. U kunt de overledene dan na de bijeenkomst in een kleine groep naar het crematorium of de begraafplaats brengen.

rouwvervoer

Voor het vervoer naar de plaats waar de afscheidsdienst plaats vindt, zijn diverse mogelijkheden beschikbaar. Van een stijlvolle zwarte, grijze, of witte rouwauto met bijpassende volgauto’s tot een koets, fiets of bus. U kunt ook uw eigen vervoermiddel gebruiken, mits deze groot genoeg is. Is de begraafplaats of het crematorium dichtbij, dan is er een prachtige loopkoets. Wij bespreken dit graag met u.

Regio Steenbergen
Postbus 45, 4650 AA Steenbergen
0167 76 72 74
info@nuiten-groffen.nl

Regio Ossendrecht
Postbus 20, 4630 AA Hoogerheide
0164 67 22 85
info@nuiten-groffen.nl

© Nuiten Groffen uitvaartzorg                     privacybeleid