regio Steenbergen 0167 76 72 74 regio Ossendrecht 0164 67 22 85
Wij zijn 24 uur per dag voor u bereikbaar.

werkwijze

Anita of een collega begeleiden u in deze moeilijke dagen. Wij nemen de tijd om samen met u stap voor stap te komen tot een persoonlijke uitvaart. De wensen van de overledene en van u staan voorop. Als na het overlijden de arts is geweest, kunt u contact met ons opnemen. De zorg voor de overledene heeft de eerste prioriteit. Daarna komen we, op het moment dat het u past, langs om de uitvaart te bespreken.

Er is veel ruimte voor uw eigen inbreng, bijvoorbeeld helpen bij de laatste zorg, ontwerp van de kaarten of zelf een bloemstuk maken. U heeft te maken met één uitvaartbegeleider. Zij is altijd bereikbaar voor u, ook ‘s avonds en in het weekeinde. Enkele weken na de uitvaart komt ze bij u langs om te kijken hoe het met u gaat en of zij nog iets voor u kan doen.

uitvaartwensen

Het kan een gerust gevoel geven om vooraf de uitvaartwensen van uzelf of een naaste te bespreken en vast te leggen. U kunt gratis een wensenboekje aanvragen. Ook komen wij, geheel vrijblijvend en kosteloos, bij u langs om samen met u de keuzemogelijkheden door te nemen.

Regio Steenbergen
Postbus 45, 4650 AA Steenbergen
0167 76 72 74
info@nuiten-groffen.nl

Regio Ossendrecht
Postbus 20, 4630 AA Hoogerheide
0164 67 22 85
info@nuiten-groffen.nl

© Nuiten Groffen uitvaartzorg                     privacybeleid